04 September, 2010

Majlis Berbuka P.O.G @ Aroma Ikan Bakar Jeram & Selamat Hari Lahir Isteriku

- Kali kedua dalam bulan Ramadhan ni berbuka puasa kat Medan Ikan Bakar Aroma, Pantai Jeram, Kuala Selangor (nama je pantai tapi takde sapa nak mandi kat sini, air berselut & berlumpur). Apa2hal, masakan kat sini memang marvellous! Datang & rasa sendiri laa. (aku promote sambil mengharap tauke Aroma terbaca lalu aku boleh makan free lain kali, haha)


- Sebelum ni berbuka dgn geng ofis bini aku (free). Kali ni dgn geng ofis aku pulak (keluar duit sendiri). Huhu! Kebetulan pulak hari ni b'day bini aku, maka lepas berbuka sempat la potong kek.

- Selamat hari lahir biniku, semoga sihat selalu, panjang umur, murah rezeki lalu terus berbahagia bersama lakimu & anak-anakmu!

Itu saja, bulan puasa kurangkan mencarut!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...