09 May, 2010

Selamat Hari Ibu, Mak, Mama, Mummy, Amma, Umi...

Hari ni Hari Ibu. Aku tak berminat sangat nak terlibat dgn benda2 macam ni. Bagi aku kalau nak menghargai jasa ibu biarlah hari-hari, tak perlu khususkan satu hari utk mengenang jasa & pengorbanan seorang ibu. Itu pendapat aku le. Kalau org lain nak sambut pun takde salahnya.

Tapi bila fikir balik... apa yg aku rasa mungkin tak sama dgn apa yg mak aku rasa. Risau gak dia berkecil hati, last2 aku call gak dia utk wish 'Selamat Hari Ibuuuuuu'. ..kui3. Terima kasih mak kerana melahirkan aku. Walaupun mak tak berkesempatan men'ternak' aku sejak kecik sampailah aku dah tua bangka ni... tapi bagi aku mak tetap 'de best mom in the world'.


Ini kad yg dibuat sendiri oleh si Along utk ibunya... projek kat tadika dia la tu. Seminggu sebelum tu dia dah kecoh nak bagi surprise utk ibunya... dan ibunya pun buat2 la terkejut bila dapat kad ni...hehe! Pesanan utk Along: lain kali kalau nak buat surprise jangan kecoh2...bagi je terus... !

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...