10 May, 2010

Chelsea Juara EPL 2009/2010

EPL musim 2009/2010 dah sampai ke kemuncaknya. Mungkin musim ni antara yg paling sengit hinggakan juara terpaksa ditentukan pada perlawanan terakhir. Setelah 3 musim berturut2 meleleh air liur tengok Manchester United menjulang piala, akhirnya tahun ni juara EPL milik Chelsea.

Tahniahlah Chelsea & penyokong2nya. Tabik juga kpd United kerana memberi saingan hingga perlawanan terakhir. Aku sebagai penyokong tegar United terpaksalah mengakui team Chelsea musim ni memang terrer. United pun terrer gak tapi Chelsea lagi terrer...haha!




kedudukan selepas last game... klik gambar utk 'giant size'

Sekali lagi tahniah Chelsea, lepas ni rasanya takde masalah nak tibai 1 piala lagi...FA Cup. Alah...setakat lwn Portsmouth tu apalah sangat... Kpd. kawan2 penyokong Chelsex, Ahsengal, Spurs, Liverfool... next season kita gaduh lagi ok! Lepas ni kita layan World Cup kat Afrika Selatan la pulak.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...