27 March, 2010

Futsal Friendly....

Malam tadi main futsal persahabatan kat Rawang antara ofis aku, Pejabat Operasi Gombak (POG) lawan Pejabat Operasi Kajang (POK). Bebudak ofis aku ada 7 orang je (cukup2 ada dua pemain simpanan) tapi POK bawa berbelas2 player. Adehhh...pancit aku...


Kesudahannya menang 8-11... Ehh...kenapa 8-11...bukan 11-8??? Sebab pihak lawan yg menang...haha! Dalam bulan depan diorang ajak repeat...main kat Kajang pulak. Lepas game boleh gi pekena sate kajang pulak...

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...