09 October, 2009

Kemeriahan Majlis Jamuan Raya P.O Gombak

Acara: Majlis Jamuan Aidilfitri di tempat kerja aku.

Kehadiran: Semua anggota tetap & sambilan P.O Gombak

Jemputan: Big boss, boss-boss, boss kecik, chief-chief & staff admin dari HQ Shah Alam & P.O Kajang.

Tema Pakaian: Baju raya laa...

Aturcara: Makan, melantak, mencekik, mentekedarah dsb sambil dihiburkan dengan sumbangan lagu karaoke yang sumbang oleh staff-staff tuan rumah.

Menu: Macam-macam ada...menu utamanya nasi tomato, lemang & rendang, satay & nasi himpit dll. Semuanya cukup makan malah boleh makan 2nd round pastu boleh tapau lagi. Cleaner Indon & security guard Bangla pun dapat makan. Malas nak cerita, tengok je la gambar-gambar ni:



Gambar-gambar dicilok dari facebook boss aku...hehe, jangan marah boss!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...