09 July, 2009

Transformers: Revenge of The Fallen

Menunaikan janji nak bawa anak2 menonton filem Transformers: Revenge of The Fallen sambil mengembalikan nostalgia di zaman bapak mereka ni kecik2 dulu. Memandangkan kesuntukan masa di waktu siang, kami pergi menonton pd jam 8.45 malam di GSC 1 Utama.


 Awal2nya anak2 aku nampak begitu teruja menonton. Malangnya masa robot2 Autobots vs Decepticons tu tengah sibuk berperang, boleh pulak anak2 aku tertidur. Cheh...tak boleh bawak majlis betul la budak2 ni... Tobat aku tak nak bawak diorang tengok wayang waktu malam lagi.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...