31 May, 2009

The Woods lagi...berkhemahlah pulak!

The Woods lagi! Hari tu balik hari, kali ni 'camping' la pulak satu malam. Saja nak lepas gian lama tak 'camping', juga untuk 'melasakkan' lagi anak-anak aku. Tapi takde sesiapa yang berkhemah di situ selain kami, walaupun tapak khemah punyalah banyak. Nasib baik juga waktu malam taklah gelap gelita sebab tapak perkhemahan agak terang disinari lampu kalimantang yang dipasang tauke resort.



Gambar2 ni dah cukup menceritakan segalanya...

Ada berani? Aku ada satu khemah lebih, jom 'camping'!

3 comments :

  1. Transformer berkata... Ali,

    Cam bestlaa gambar2 camping niee.... Kami satu family pun suka camping..leh arr camping sama-sama nanti. Baru last week kami camping di resort Restu Ibu di Ulu Yam....Pun hanya kami yang camping. Anak saya pun dua-dua boys, baya anak u juga..Feel free to surf my blog: http://www.joomadventures.fotopages.com
    - Khalid Ibrahim (mrkhalid247@gmail.com)

    ReplyDelete
  2. Pembetulan : http://joomadventures.fotopages.com

    ReplyDelete
  3. Khalid,
    nampaknya dah jumpa kwn yg sama minat, anak pun sama dua2 hero...tapi setahun dua ni rasanya tak dapat la nak camping sbb org rumah tgh sarat mengandung anak ke3...

    btw t.kasih sudi singgah & singgahlah lagi... :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...