17 May, 2009

Outdoor Games SUPES 2009

Main bolasepak 9-sebelah yang dijalankan secara liga sepusingan, 7 minit setiap separuh masa. Sebagai pemain yang dah termasuk dalam kategori 'kuda tua', aku jadi supersub ajelah...tak larat nak main full time, separuh masa ke-2 baru masuk. Main utk team Biru.

Keputusan perlawanan:

Biru vs Hijau : Menang 2-0
Biru vs Kuning : Seri 0-0
Biru vs Merah : Menang 1-0

Kuning vs Hijau : 1-0
Kuning vs Merah : 0-0
Hijau vs Merah : 1-0

1. The Champion, Biru
2. Kuning
3. Hijau
4. Merah

Keputusan acara2 lain...aku tak tau dan tak ambil tahu.

2 comments :

  1. nasib baik aku xde je..klu x rumah merah dah menang...hahahaha

    ReplyDelete
  2. ye la tu...menang sorak kampung tergadai hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...