01 April, 2007

Discovery Challenge Group Gathering @ Cherating


31 Mac 2007 – 8.00 am, bertolak ke Pantai Cherating utk join gathering grup gunung aku dulu,DC Group. Sampai pukul 11.00 am. Lepak2 kat chalet. Petang ada acara sukaneka, lepas tu bawa Aiman mandi laut. Aliff baru umur 3 bulan lepak tepi pantai je lah dgn ibunya. 


Malam pulak ada acara BBQ & karaoke. Lepas tu pergi pekan Kemaman layan snooker dgn kawan2 lama. Esok tengahari bersurai.
Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...