11 September, 2006

Taklimat Kerja @ De Palma Hotel, Kuala Selangor

Menghadiri taklimat pasal kerja di Hotel De Palma, Kuala Selangor dari 8-11 September. Disebabkan ada beberapa orang staff lain yg minta excuse tak dapat datang, jadi ada 2-3 bilik kosong. Masa rehat tengahari, balik rumah angkut anak bini lepak sini. Boleh juga si Aiman tu lepak sini mandi kolam, daripada takde buat apa kat rumah.
  Hari nak balik, pergi Sekinchan, cari buah mangga & siput mentarang yg bersepah orang jual kat tepi jalan. Kemudian patah balik ke Kuala Selangor, singgah Bukit Melawati sekejap, pastu balik rumah.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...